/ Begeleiding

Wat als je

    een ondernemingsplan wilt opstellen en niet weet waar te beginnen

   een de start van jouw business een (substantiële) investering vereist en je wilt weten wat de verschillende mogelijkheden zijn voor financiering

    een ondernemingsplan hebt opgesteld en wil toetsen of de boodschap voldoende helder is voor de stakeholders die erin moeten geloven (banken, leveranciers, werknemers, etc.) 

    moet bepalen of dit het moment is om aandeelhouder te worden in het bedrijf waar je werkt

Waarom Pq?

Je kan rekenen op professionele begeleiding bij de zakelijke vraagstukken die in jouw carrière en/of bij het runnen van jouw onderneming op je pad komen. De zakelijke/financiële vertaling van jouw idee. Iemand die je challenged en je begeleid om eruit te halen wat erin zit. Die vanuit een andere expertise helpt om wat jij wilt en goed kan daadwerkelijk te realiseren. 

 

Vraag me om begeleiding voor dat deel dat niet jouw expertise is

Graag ga ik met je aan de slag. Maak gebruik van mijn ervaring in het beoordelen van business modellen en investeringsplannen, zowel vanuit aandeelhouders als vanuit financieringsperspectief. Samen op zoek naar wat je wilt bereiken, op welke voorwaarden en hoe dat dan voor elkaar te krijgen.

"Wat Merel een goed financieel adviseur maakt is haar grote ervaring en vakkennis. Ze heeft al na een kort gesprek tal van vragen om je scherp en bij de les te houden. En dat alles op een ongedwongen manier. Door een sterk analytisch vermogen komt ze snel tot de kern, en helpt ze je om een beter inzicht te krijgen in de mogelijkheden van je startup. Ik was onder de indruk van haar snelheid en werklust. Ze heeft mij op het juiste spoor gezet. Ik vind Merel een prettige persoon om mee te werken, een vakvrouw."

/ Jaco Vreeman – Directeur/eigenaar GrowUp Concepts

 

/ "He who asks a question is a fool for 5 minutes. He who does not ask a question remains a fool for ever" – Chinees gezegde

"Merel is een echte zakenvrouw van wie ik graag van leer. Als starter zit ik regelmatig met vraagstukken over gezonde verdienmodellen, risico’s en investeringsmogelijkheden. Door haar heldere visie op zaken weet ze me elke keer weer met nieuwe inzichten te verrassen. Door haar enthousiasme en intelligentie heb ik na meetings met Merel altijd nieuwe inzichten. Ze weet in een ingewikkelde brei van informatie direct de rode draad eruit te pikken. En helpt mij stap voor stap met structuur de situatie te overzien."

/ Emma Veerhuis – Business Development Kitchen Republic